Sista dagarna i the US

Har inte haft speciellt mycket tid till övers den senaste veckan men nu är jag tillbaka i Oslo så nu kan jag berätta om sista veckan.. På min födelsedag tog Miguel med oss ut på middag på Olivegarden vid times square och sen på bio. Vi såg the last house on the left.. Usch och fy. Den var bra men det var ett par scener i den som inte var så trevliga. Hela kvällen var jättemysig. Miguel betalade för precis allt, han är så otroligt snäll =) När vi kom tillbaka till hostelet gick Hilde och la sig, stackarn var fortfarande utsliten efter måndagskvällen :P jag och Miguel satt uppe och pratade typ hela natten. an är verkligen en person som man kan prata med om precis allt.

s kom äntligen torsdagen och vi satte oss på bussen till Washington DC. Busschuffören var helt galen men vi kom fram hela och där stog Petra och väntde på oss. Det kändes så overkligt, jag har ju nte sett henne sen juni. Torsdagskvällen spenderade vi hemma hos Petra i Bethesda. Vi lagade lite mat, såg på film o pratade långt in på natten =) På fredagen drog vi in till DC och såg på vita huset och Washington monument. Efter ett par timmar ute i solsken och extremt fuktig luft åkte vi tillbaka hem igen. Planen var att börja göra oss iordning för kvällenns utgång direkt pså att vi var klara när Petras vänner kom. Nej då, så blev det självklart inte. Jag och petra satt på internet och hmnade tillslut på charlottes blogg. jag drogs snabbt ur min lilla drömvärld och tillbaka till allt om hnde innan jag åkte till NY. Jag är glad för hennes skull, hon verkar glad, men det var ändå som ett slag i magen och tungt att bära. Jaja hur som helst. Petras vänner kom vid åtta tiden och dom var hur söta som helst. Jag sminkade Petra och så fixade vi ett par av hennes vänner. Stämningen var på topp och när vi äntligen ordnat skjuts så drog vi in till DC. Första stoppet var Pascha, en helt okej klubb men vi beslutade oss ändå ganska snabbt fr att dra vidare. Då åkte vi till LIMA dit vi egentligen skulle åkt med en gång. Eftersom Jesus kände någon somm jobbade där kom vi alla in gratis. Det var helt sjukt kul. Vi dansade och pratade med massa trevligt folk =) Jag mötte en jättetrevlig kille som var från Moldavien men bott i USA ganska länge. Han köpte drinkar till mig hela kvällen och sen shots till hela gänget . Herregud jag älskar USA ;)

På lördagen hade Petra dansuppvisning. När det tillslut kom fram att dom hade ett par extra biljetter, vi hade fått höra att det var slustsålt, kom Petra och hämtde mig så jag fick se. Det var helt sjukt br. Det var så kul att se petra dansa igen det var en stund sen. Det var väldigt blandad svårighetsgrad på numren och det var så bra hur dom hade blandat åldersgrupper och typer av dansstilar. hoppas petra köper filmen så får folket i sverige också se =)

Redan på fredagskvällen hade vi bestämt att vi skulle ut även på lördagen. Den här gången bestämde vi oss för att gå ut i bethesda så kunde vi bara köra dit. varken jag eller Petra hade några som helst planer om att dricka så. Vi åkte till Union jack's och mötte upp med Jesus och Erik från fredagen. Vi dansade rumpan av oss hela kvällen. Det var jättebra musik och helt fullproppat med folk. Jag förtår verkligen varför Petra älskar att gå dit =)

Så var det då söndag och dags att dra tillbaka till NY. et var hemskt att lämna Petra men härligt att komma tillbaka till NYC igen. Miguel hde ordnat ett jättefint rum till oss när vi kom till Hostelet. Vi fick privatrum så vi slapp dela med någon annan. Så snällt . Vi behövde inte ens betala fullpris för det,. Vi slapp skatten och betalade det samma som vi gjort för vårt gamla rum =) Eftersom att vi bara hade två kvällar kvar innan vi skulle åka hem bestämde vi oss för att dra ut. Kiki i receptionen gav oss adressen till Pascha. Vi tänkte att eftersom det var bra i DC så är det säkert bra i NY också. När taxichauffören hittat fram var det självklart stängt. Han fick då vara så vänlig att köra oss till en nattklubb som han visste var öppen. Vi hamnade på ett rikemansställe i meatpackingdistrict,club one tror jag det hette. Vi slapp inträde men fick betala 28 dollar för två drinkar. Slutsats: vi fick hitta någon som kunde köpa drinkar åt oss. Efter en stund hade Hilde en siskig italienare efter sig. För att komma bort från honom gick vi och pratade med en bög som satt i närheten. Det visade sig att han hette Victoria Hilton och var modell. Han var visst ganska känd. Han tog oss med till VIP-avdelningen där hans vänner satt. En av dem var manager för en NBA spelare. Så där var vi hela kvällen, dansade och fick massa alkohol. Våra nufunna vänner kände visst ägaren eller nått. Det visade sig sen att dom skulle på inflyttningsfest hos den här NBA spelaren. Dom frågade om vi hade lust att hänga med och vad skulle vi säga. Klart som f*n att vi följde med. lägenheten låg bara 10 min bort. När vi kommer dit inser vi att det är en penthouse lägenhet vi ska till. Den var helt sjukt fin och alla där var jätte trevliga. Vi hade en hellyckad kväll och jg är verligen jätte tacksam för allt Nick och hans vänner gjorde för oss =)

Måndagen gick åt till att sova bort alkoholen och lite sista shopping. Andra dagen i NY hittade jag en dödsfinn kläning på Charlotte Russe men jag köpte den aldrig dum som jag är. Alltså fick vi ka tillbaka dit. Det tog os en god stund att hitta dit och när vi vl kom fram så hade dom inte kläningen i min storlek längre :'( Jag måste alltså beställe den, få de sänd till petra i DC och så får hon skicka den till mig. Omständigt ska det va. Miguel hade lovat att hänga med oss efter att han slutat kl 12 men så var han tvungen att ta nattskiftet på ett hostel i närheten så jag och Hilde hängde på dit. Vi satt uppe hela natten och höll honom sällskap. Så trevligt så. När han slutat fick vi ett par timmars sömn innan det var dags att åka till flygplatsen. 15 timmar senare var vi hemma i Oslo igen :/ Jag saknar new York så mycket att det gör ont i mig Det dröjer nog ite länge innajag åker tillbaka. Jag och min älskade vän Hilde har planer om att åka igen i nov/dec.

Det har verkligen varit dom bästa två veckorna i mitt liv. Jag är så glad att jag åkte och att jag hade Hilde med mig. Vi har varit med om en del tillsammans nu. Tänk att vi kanske sk bo tillsammans okckså. Kan det bli så mycket bättre? hihi

Ha det bra så länge
Puss & kram
anki♥

RSS 2.0