Once upon a time there was a swedish girl who met a really cute norwegian boy

Åh hittills har semestern varit helt underbar. Jag har spenderat varje dag med min underbara Elin och vi har bara haft det hur bra som helst. Vi åkte till Stockholm i tisdags kl 05.05 på morgonen för att hälsa på Emma =) Vi var på skansen hela dagen och kikade på alla djuren. Sen var vi på "allsång på skansen" och såg Amanda och Brolle jr. Det var hur mysigt som helst. Jätteskön stämning och alla stog och sjöng. När allt var slut ville vi absolut inte åka tillbaka till vårt lilla hostel så vi åkte till söder och tog ett glas vin. Det var väldigt mysigt men också väldigt dyrt. Jag vill inte ens berätta vad ett glas kostade.

På onsdags morgon tog vi färjan ut i skärgården och åkte till den ön som Emma jobbar på. Vi fick träffa alla hennes arbetskamrater som var jättesnälla allihop. Killarna var så himla söta och alla kunde typ sjunga och spela gitarr. När vi suttit och solat en stund åkte vi ut fem stycken och paddlade havskajak. Det var väldigt roligt men otroligt besvärligt. Jag och Elin var helt klart svagast och helt utan teknik och så måste vi fått den tyngsta kajaken. Dom andra fick ta paus var femte minut för att vi skulle kunna komma ikapp. Det blev en enda lång slalomtur genom skärgården men kul var det. Självklart började det ju regna också men men. Vi klarade oss. Sen blev det ett dopp i vattnet som inte kan ha varit varmare än 16 grader. Första gången jag badade i bräckt vatten. Spännande upplevelse ;) Så blev det lite kortspel och mys i väntan på att solen skulle komma fram igen. Då drog vi fram volleybollnätet. Till slut var vi nio stycken med en tysk i mitt lag. Tack vare mina "mördarservar" lyckades vi vinna en gång av tre =) Kvällen bjöd på lite öldrickande och prat med personalen. Det var verkligen hur mysigt som helst. Killarna var urgulliga =)

Igår var vi på resande fot från kl åtta på morgonen till halv tio på kvällen. Färjan tillbaka in till Stockholm tog tre timmar och så var bussen vi tänkte ta full så då fick vi åka swebus. Det var typ 100 kr dyrare och så var vi framme 1,5 timme senare. Även gårdagen bjöd på lite öldrickande. Det var ju mest 40+ på Hc eftersom det är bluesen här men ungdomarna satt samlade ute på verandan så det var ganska okej ändå. Vi satt och pratade med massa folk som vi inte sett på länge och bara myste. Vid två tiden drog vi oss vidare mot pizzerian där vi träffade en del känt folk. Där träffade jag världens gulligaste kille. Han var verkligen hur söt som helst och så var han norsk. Jag smälte ju bara han öppnade munnen. Satt och pratade en stund och så kom det fram att han bor i Lilleström, alltså inte långt från Oslo, att han var 25 år och hette Christoffer. Det mest komiska var att hans kompis hette Jonas och ni som känner mig förstår ju kanske att det kändes lite skumt. I alla fall så frågade han, Christoffer alltså, om jag hade lust att följa med på middag någon dag i Oslo. När chocken hade lagt sig så var jag ju självklart på =) En liten dejt med en söt norsk gutt tackar väl ingen normal människa nej till ;) När han tillslut var tvungen att gå hade vi bytt mobilnummer, bestämt att vi ska ses någon dag och jag hade fått  en puss på handen. Hur sött är det inte. Oturligt nog började det spöregna när vi skulle hem så vi fick sitta under taket utanför ceylan och vänta på att det skulle lugna sig. När kl var 4 hade vi fixat sovplats så att vi skulle slippa gå ända till Hanebol och så ringde han! Då ville han att vi skulle träffas med en gång, att jag skulle fixa efterfest. Tyvärr så gick inte det att ordna och han visste inte vart han var. Det var så gulligt för nät han kom fram till att vi inte skulle kunna träffas förrän vi kommit tillbaka till Oslo så lät han jätte ledsen =) Åh jag dör. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Har typ gått runt med ett stort leende på läpparna hela fömiddagen.

Nu ska jag snart gå och packa så drar vi till London imorgon. Jippi!!!!
Ha det bra så länge
Puss & kram


Beslut, beslut, beslut

Åh, så många beslut. Det känns som det är så mycket jag måste välja mellan. Vi har tänkt att åka till Stockholm och hälsa på Emma ute i skärgården och gå på skansen. Verkligen jätte mysigt. Sen har Elin och Frida planer på att dra til London över helgen. Det hade ju också varit hur kul som helst. Jag vill verkligen med men påminns hela tiden om att jag har ca 3000 kr på mitt konto =/ Sen har jag hela tiden mammas röst i huvudet som säger: "spara dina pengar, dom behövs till skolan". Åh hur ska jag göra.

Så har jag ju mitt aerobicpass som jag inte börjat på än heller. Stressar snart ihjäl mig men jag kan ju inte göra nått utan Charlottes dator om jag inte ber Mats om hjälp och då måste jag åka till Oslo. Plus att jag har för dåligt samvete för att göra det.

Det är ju inte konstigt att jag har gått runt och varit gråtfärdig hela helgen med så mycket som snurrar runt i mitt huvud. Så har både Jonas och Christoffer hört av sig. Dom var på fest så då vet man ju vad dom hade tänkt sig. Usch det känns inte bra.

Livet är inte lätt. Jaja ha de bra så länge
Puss & kram

Så vacker


Sitter på youtube och hittade just en underbart vacker låt. Vet inte varför jag inte hört den förut, jag vet att jag har den på datorn i Åmål. Jaja så kan de va. Lyssna på den i alla fall! 


Hon är ju så vacker

Jag har tyvärr inte hittat någon video men här är den med text.
 Rihanna - Cry

Inspärrad en solig dag i Uddevalla

Ja, vad ska man säga. Jag tog bussen till Uddevalla igår eftersom jag inte orkade med tanken att ligga hemma ensam. Jag kan ju dock inte säga att jag valde den bästa tidpunkten att åka hem på.För det första var bussen försenad en timme och en kvart vilket innebar att jag fick sitta på station och vänta i en och en halvtimme. Jag hade väldigt stor packning så jag kunde ju inte direkt vandra in på Oslo city. För det andra var bussen proppfull och alla med barn hade tydligen bestämt mig för att sitta runt mig. En tjej med två småbarn, kan inte ha varit äldre än ett år, satt rätt över gången. Ungarna var ursöta men dom skrek hela vägen! Finns det något mer irriterande och på samma gång hjärtskärande än barnskrik? Inga batterier på Mp3:n hade jag heller. Så typiskt mig att inte ordna sånt innan jag åker.

Nu sitter jag i mammas lägenhet och studerar mina fötter som jag på något mystiskt vis lyckats bli brunare på än någon annan del av kroppen. Skumt. Om jag överhuvudtaget lyckas bli brun är det oftast i ansiktet och på axlarna. Men men jag klagar inte. Det känns lite smått deprimerande att jag inte kan gå utanför dörren. Mamma glömde lämna en nyckel till mig när hon åkte till jobbet och jag kan ju inte gärna gå ut utan att låsa. Men jag borde faktiskt hålla mig undan solen. Har hört (från charlotte) att man inte ska sola när man äter penicillin. Javisst ja, jag har lyckats få akut halsfluss. Efter att ha legat i sengen i 35 timmar och inte fått i mig något mer än max en halvliter vatten tog jag mig till legevakten med Elin som följeslagare. Satt och väntade i lite över en timme, det gick ovanligt fort alltså, och fick tillslut höra att min hals såg förskräcklig ut. Läkarn, som förrästen var hur vacker som helst, sjukskrev mig snabbt resten av veckan. Tack för det tänkte jag, en extra veckas semester säger jag inte nej till.

Tja, hur har dagen varit hittils då. Jag vaknade upp och hittade nyuppskuren vattenmelon i kylen (tack mamma) som jag belåtet åt till frukost. Sen har det inte hänt så mycket mer än att jag tvättat tre maskiner och suttit framför datorn. Skrev lite med Charlotte på msn och fick höra att vi ska till Liseberg den 19 juli. Jippi jag ska få äran att köra i Göteborg. Men men det blir nog en rolig dag. Vi ska försöka dra ihop ett litet gäng och åka flera bilar. Hittils är det jag, Charlotte, Anton, Elin och Frida som ska med. Förhoppningsvis får Elin med sig F och så ska vi se om vi får med några av antons kompisar. Förra årets tur var trevlig men vi hade inte de bästa förutsättningarna. Spöregn hela dagen. Det slutade med att vi drog hem ganska tidigt. Jag hoppas det går bättre i år =) Har gratis inträde också Whoho. Fick det av en släkting på min brors studentfest. Sånt är alltid trevligt.

Det blir väl antagligen så att jag spenderar mina första lediga dagar i Hunnebo. Ska ringa mormor och morfar i eftermiddag och se om dom har lust att hämta mig. Det blir mysigt. Förra året var jag där i kanske tre timmar på hela sommaren, patetiskt. Jag som är van att vara där minst en vecka plus flera helger varje sommar. Jag får ta igen det i år.

Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen, som ligger i skuggan, och läsa tidningen.
Ha det bra så länge
Puss & kram

RSS 2.0