måste ses!!


Nu var det en stund sen jag skrev sist men jag har haft mycket att göra. Jag  tänkte bara dela med mig av en sjukt bra filmtrailer. Jag har varit med och gjort sminket =) ni bara måste se den.. Så skriver jag mer en annan dag.
http://www.youtube.com/watch?v=YEpGWjvFAs0

Tillbaka i underbara Oslo




Här sitter jag nu i lägenheten i Oslo igen och ser på Sex and the city filmen. Det är tur att jag är ensam hemma, gråter som ett barn. Den är ju så bra =) Jag hade egentlige tänkt att jag kanske skulle träna idag, ett danspass på nått Elixia gym men tappade helt plötslgt lusten. Så istället blev det alltså film =) mysigt det också men det hade varit ännu trevligare med lite sällskap.

På skolan idag hade vi specialeffekter. Jag hade verkligen inte sett fram emot det men det var faktiskt helt okej Jag såg helt jävlig ut men det var jag inte ensam om ;) Vi fick också ut ett nytt prosjekt som ska filmas p måndag. Vi ska komma på en historia om en person som utsatts för någon typ av våld och sen sminka modellen så att utseendet stämmer överens med historien. Problemet nu är bara att hitta någon som jag kan sminka. det blir inte lätt.



Detta var den första bilden jag tog med min nya dators webcam =) Jag och Marita sminkade varandra idag.
Så mysigt så=)

Nu ska jag se färdigt på filmen
Ha det bra så länge
Puss & kram
Anki♥

Dagen efter

Ååhh jag är så fruktansvärt trött idag men gårdagen var helt underbar. Var hemma hos Hilde med Marthe, Lotte, Therese och Marita. Vi drack vin och glögg, smakade på Hildes underbara gröt och pratade massa strunt. Det var verkligen jätte mysigt. En uppskattad kväll =)

Vid elva tiden lyckades jag på något mirakulöst vis ta mig från majorstuen till Alexander kjellands plass. Något jag är mycket imponerad över eftersom jag är född utan lokalsinne =) Efter en liten promenad i den iskalla friska luften var jag äntligen hemma hos Öystein igen. Stackarn satt fortfarande och skrev på rapporter och CV, usch och fy vad tråkigt. Vi var väl uppe till kl 2 inatt tror jag och myste och prata. Så ringde väckarklockan kl halv åtta imorse. Tortyr!! Det var inte alls trevligt. Jag fick ju som tur va ligga kvar en stund till eftersom jag har kvällsskola idag men när Öystein väl lyckats lokalisera bilnycklarna så var det bara för honom att åka iväg till jobbet. 

Jag lyckades dock inte sova särskillt länge. Jag gick upp efter kanske en halv timme och pratade med Charlotte. Jag fick veta igår kväll att Christoffer har blivit knivstucken! Det har stått om det i alla tidningarna men jag har lyckats missa de. Jag hörde att dom pratade om det på jobbet i helgen men jag trodde ju aldrig att det skulle kunna vara någon jag känner som råkat ut för det. Jag fick verkligen en chock när jag hörde det. Jag ramlade typ ihop i en hög på golvet, min normala reaktion när det händer något hemskt. Som tur är går det bra med honom. Han fick åka hem från sjukhuset dagen efter.

Det är egentligen meningen att jag ska sitta och läsa till provet nu men jag orkar verkligen inte det. Det är mycket trevligare att sitta vid datorn istället.  Har läst litegrann men jag somnar hela tiden så jag tror inte direkt att det gör någon nytta. Men imorn slutar vi kl 12 så då har jag hela kvällen på mig..

Nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ta bussen till skolan.
Ha det bra så länge
Puss & kram
Anki♥

tisdag

Nu sitter jag här hemma i lägenheten och myser med bra musik och helt underbart god mat =) jag kände för falafel idag så det blev de =) mums Vi fick sluta tidigare idag så jag tog mig en tur på Karl johan för att köpa mig brittiska vouge. När jag ändå var ute passade jag på att smita in på Gina Tricot, det ligger ju ändå i närheten ;) jag hittade massa fint som jag hade så lyst att köpa men jag sparar mig till helgen. Det är mycke roligare att shoppa med vänner =) Så råkade jag ju springa den söta killen från Elixia för typ femte gången. Lika spännande varje gång. Jag tror han tror att jag förföljer honom. Men jag kan ju inte hjälpa att han alltid är där jag går efter skolan :P hehe

Jag ska ha mitt pass på elixia om 2,5 timme. Vi får se hur det går. Jag är egentligen förkyld så jag borde ju inte träna men jag vill inte att dom ska behöva fixa vikarie. Förhoppningsvis så hinner Charlotte komma på passet idag också. Det blir kul, det var så längesen hon var med nu. Efter träningen så blir det en snabb dusch och så får jag fixa mig lite. Jag ska nämligen få årets första julmyskväll =) hehe. Glögg,risgröt med mandel och massa annat gott =) Rödvin blir det nog en del av också.

När jag fått nog av julmys så blir det att åka till Öystein och mysa framför en film eller nått. Förhoppningsvis får jag sova inatt. Jag klarar inte av att sova själv längre, det är helt sjukt. Jag låg vaken från kl 3 inatt och bara vred och vände på mig. Så otroligt irriterande. Men det hjälper ju alltid att ha någon att sova brevid =)

Nu måste jag försöka få läst lite till provet. Vi har fått så sjukt mycket pappar med 1000 namn på olika designere så det blir intresant att se hur jag kommer klara det. Men det fixar sig. Det är ju bara tisda =)

Ha det bra så länge
Puss & kram
Anki♥

Happy birthday madds =)

Grattis grattis grattis
Idag fyller min alldeles egna underbara Madde 21 år. Saknar søtnosen så otroligt mycket och det ska bli underbart att åka hem med Charlotte i helgen och få træffa henne. Vi har væl inte sett varandra sen i somras tror jag.. Usch va hemskt.

Då ær ænnu en helg førbi. Hoppas att alla har haft en kul hallween, det har iaf jag haft. I lørdags åkte jag hem till Edith som jag jobbar med och sminkade hennes dotter. Hon skulle på halloween fest och vara utklædd till en død baldrottning =) Jag blev vældigt nøjd med resultatet och jag tror hon blev det också.

Så blev det utgång på kvællen efter många om och men. Jag ær egentligen sjuk men Charlotte skulle ut och jag hade ingen lust att sitta sjælv hemma och tycka synd om mig sjælv. Mitt størsta problem just då var att bestæmma mig før vart jag skulle. Jag hade ett par alternativ. Antingen kunde jag følja med Charlotte på deras klassfest eller så kunde jag åka till Hilde och følja med henne ut. Så var också Robert och Murt snælla nog att bjuda mig till jssheim bara før att ge mig ænnu mer beslutsångest ;) Det slutade iaf med att jag tog mitt vin, som charlotte varit snæll nog att køpa med sig till mig, och åkte till Hilde. Dær blev det massa bra musik och drikklekar och sen drog vi ut på Jekyll. Jag lyckades faktiskt komma in trots att det var 23-årsgræns *stolt*. Væl inne fick jag ænligen møta Hildes pojkvænn, han verkar hur snæll som helstoch dom var jættesøta tillsammans. Tyværr drog dom hem ganska tidigt så jag blev kvar sjælv med Øystein, Hildes kusin.

Igår åkte jag direkt från Øystein till jobbet och så tillbaka igen på kvællen. Jag hade lyckats undvika TV:n hela kvællen (utom før top model of course) så nær jag kom tillbaka såg vi på Robinson och myste med tacos =) Nu ska jag snart ta och dra mig hemåt. Jag måste nog førsøka læsa lite idag men det kommer væl aldrig gå. Det slutar nog med att jag tar en fika med nån innan skolan børjar. Vi har kvællskskola idag pga att vi har en gæstlærare så vi børjar halv fem och går till kvart øver nio. Puh slitsamt.

Ha det bra så længe
puss & kram
Anki♥

RSS 2.0