Lätt bästa helgen på länge =)

Ja så var man tillbaka i Oslo igen då =) Känns bra att vara hemma igen men jag börjar bli sjuk. Precis innan semestern, det är så typiskt mig. Den här helgen har vart så otroligt rolig, den bästa på länge. Jag åkte ju som sagt till Sverige med Elin i fredags. Vi slapp åka buss eftersom att det var två vänliga själar från Åmål som hade extra plats i bilen.  Kvällen spenderades ju då framför datorn på olika resesidor utan resultat.

Tidigt på lördagsmorgonen satte vi oss på tåget till karlstad. Innan vi letade oss fram till Skin deep där elin skulle tatuera sig smet vi in på Systemet och handlade inför kvällens utgång. Förutom att Elin bättrade på sin redan jättefina tatuering på ryggen bliv det en liten turkos stjärna också. Hur gullig osom helst =) Det vara allt nära att jag gjorde en jag också men jag har inte pengar till det just nu så jag får väl vänta till efter sommarn. Elin blev i alla fall hur nöjd som helst och det var nog inte den sista hon gjorde.

Senare på kvällen kom Frida och Mia och stämningen var på topp. När allt smink var på och vi fått lite alkohol i kroppen bar det av mot 3D. Där mötte vi Linda, Lotti och Karin som jag inte sett på hur länge som helst. Det var jätte trevligt och vi drog vidare till hc när danslusten inte kunde hållas inne längre. Jag har ingen koll på om det var mycke folk eller inte men kul var det. Prata med massa folk och skaka rumpan till bra musik, det är så livet ska va =)

Kvällen tog en oväntad vändning kan man väl säga =) Helt plötsligt satt jag vid vattnet med M, drack vin och tjatade. Elin hade jag för länge sen tappat bort men eftersom Åmål inte är så väldigt stort så hittar man ju alltid varandra till slut. När vi tillslut återförenades satt vi på efterfest hos E och jag fick höra allt om Elins lilla strul ;) hehe mycket intressant. Kl halv fem bestämde vi oss för att det var alldeles för sent för att gå hem, dels för att det är så långt och dels för att jag var lite för full och hade andra planer. När kl var nio på morgonen vandrade vi hemåt igen.

Söndagen hade inte så väldigt mycket att erbjuda. Vi fick ta den tidiga bussen hem från Årjäng. När vi väl var framme, helt döda, så satte vi oss vid stortinget och slappade. Helt plötsligt ringer Charlotte och då visar det sig att hon sitter med Anton bara 20 meter ifrån oss. Där satt vi alltså sen hela gänget och solade medan vi diskuterade 

Allt som allt en väldigt lyckad helg alltså.
Ha de bra
Puss & kram


Sugigt dyrt


Åh, gud vad irriterande. Jag och Elin har spenderat de senaste timmarna framför datorn och letat resor utan resultat. Vi tänkte ta oss en liten restresa tillsammans med Frida på våran semester. Trodde att vi skulle kunna få tag på nått relativt billigt men nej då. Allt är ju svin dyrt =/ Inte alls kul. Det sabbar våra semester planer litegrann. Men men vi kommer nog på nån ruskigt smart lösning till slut. Om vi inte får tag på någon solresa så står i alla fall Liseberg och kanske Stockholms skärgård på "Att åka till" listan. Brun kan man ju alltid bli på andra sätt ;)

Vi har också varit så duktiga och letat fram vägbeskrivning till Skin deep i karlstad så imorgon är det tatuering som gäller. Tyvärr så är det bara Elin som vågat sig på att beställa tid. Jag får väl vänta till efter sommarn i alla fall om jag nu får för mig att verkligen göra den tatueringen som jag vill ha =)

Vi sitter och hoppas på att det händer nått spännande imorgon kväll. Vi är galet sugna på att gå ut och dansa men utbudet är ju inte så överdrivet stort här omkring. Vi hade tänkt att gå till Nöjes men då har vi ingenstans att sova och med mitt mörkerseende är det nog ingen bra idé att köra hem på natten.

Nu ska jag gå och dricka upp mitt rödvin ( som jag inte alls var så förtjust i) och så ska vi kika på lite bilder från pappa och Annikas bröllop och från Christians student. Spännande spännande =)

Ha en mysig helg
Puss & kram

Senaste veckans bravader

Sitter nu hemma hos Elin, Charlotte och Anton och tänker tillbaka på senaste tidens bravader. Det har blivit en hel del alkohol och ännu mera skratt. Jag lyckades få ihop fyra festkvällar på sju dagar och är faktiskt ganska imponerad av mig själv, inte för att det är något att vara stolt över utan för att jag faktiskt fortfarande orkar stå på benen.

Förra lördagen var jag ute med världens underbaraste Kine =) De var verkligen hur mysigt som helst att träffa henne utanför jobbet för en gångs skull. Det eär en människa man kan prata med om allt även om man inte har känt henne så länge =) Blev en sen kväll trots att jag skulle upp och jobba på söndan. Lyckades ta mig upp och släpa med mig benen till t-banan som gick från majorstuen 07.12 och jag skulle börja halv åtta. Jag fick lite smått panik när jag insåg att jag inte skulle vara på jobbet förrän kl åtta. Som tur var så var det en vänlig själ som gav mig skjuts sista biten så jag hann innan nån märkte att jag var försenad.

Måndagen bjöd på en hel del trevliga upplevelser som inte ska delas med omvärlden ;) Man kan väl säga som så att det blev en liten impuls fest i min lilla lägenhet. Jag fick inte gjprt nånting vettigt utav det jag hade planerat att göra men det gör inget. Det finns ju faktiskt sju dagar i en vecka =) Planen var att jag skulle mixa ihop musiken till min aerobic examen men eftersom datorn inte riktigt ville samarbeta så la jag ner det ganska snabbt.

Resten av veckan fylldes, på grund av dålig självdisciplin, av panik- och ångestkänslor. Jag lyckades tillslut få ihop aerobicmixen även om det kanske inte blev perfekt. Min lediga fredag spenderades sedan i en ledig sal på gymmet. För första gången på nästan två månader gick jag igenom det jag skulle göra på examen ( som jag då skulle ha på lördagen). Det gick förvånansvärt bra och jag bestämde mig för att åka till elixia sölyst på lördagen och bara köra. Något som jag inte alls varit inställd på tidigare i veckan. Jag hade nästan bestämt mig för att skita i alltihop.

På kvällen var det tänkt att vi skulle ta de lite lugnt med en lten förfest i lägenheten och sen dra ner till rådhusplassen och se top 20 konserten. Som vanligt ändrades dom planerna ganska snabbt. Vi drog istället till Christoffer ( vår före detta "sambo") och kom inte ner till stan förrän klockan var ca 00.00. Efter många om och men bestämde vi oss för att gå in på Fridays och dansa rumpan av dom. Då var det också bestämt att jag skulle strunta i examen i alla fall. Efter en ganska lyckad kväll stog vi; jag, Anton och Charlotte, i korsen mellan våra lägenheter och sa god natt när kl var 03.10.




Jag och Charlotte

När jag sedan somnade halv 4 hade jag ställt mobilen på väckning kl 06.00, för att jag skulle kunna skriva till Katja på elixia och säga att jag var sjuk, och kl 07.45, ifall jag mot förmodan skulle bestämma mig för att göra examen ändå. Klockan 6 lördag morgon beslutade jag mig för att bara ta mig samman och göra examen, de fick gå som de går ( eller va man nu säger). Jag åkte alltså till sjölyst och hade då kommit överens med tanken att jag antagligen inte skulle bli godkänd. De andra tjejerna som var där var jätteduktiga och jag blev genast mer nervös. Jag körde mitt lilla minipass och kände mig ganska nöjd med min insats och kan ni tänka er, jag klarade det faktiskt =) Nu mera kan jag kalla mig för sertifiserad aerobic och step instruktör. Det är inte bara bara det ;)

För att fira min nyvunna titel åkte jag till Kine på kvällen. Vi förfestade i hennes lägenhet på bogstadveien med hennes tre väninnor från Bergen och pratade om allt och ingenting. Vi hade en jättetrevlig kväll på Z club som avslutades med fyllemat kl halv 4 på någon nattöppen restaurant på Holbergs plass =)

Nu ska jag snart sticka hem och laga mig lite mat innan det bär av till Grefsenhjemmet. Idag ska vi ha en liten sommerfest så de blir nog ganska trevligt. Jag skulle egentligen vara ledig hela dagen, men vad gör man inte för lite extra pengar innan skolan startar =) Det är ändå inte så varmt ute idag så det spelar ingen roll.

Ha en underbar onsdag
puss och kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0